flexibilisering van technisch personeel
flexibilisering van technisch personeel

Persbericht van 6 december 2015

Categorie: WerkprocesPieten en Cadeaus van ’t werkt bij Stichting Vlinders


Vrijdagavond zaten de 8 kinderen in Villa Vlinders nietsvermoedend aan tafel te eten toen er ineens op de ramen werd gebonkt. Daar stonden ze dan, oog in oog met maar liefst 9 hulpjes van Sinterklaas. De pieten hadden allemaal een ongelooflijk grote zak met cadeautjes en pepernoten bij zich en zo was het rond etenstijd ineens 1 groot feest in huis. 


De cadeautjes werden volledig gesponsord door ’t werkt uit Tiel. De medewerkers van ’t werkt en Stichting Bijzonder Goed hadden zich ingezet om de Pieten voor die avond bij elkaar te brengen.


Of de kinderen blij waren die avond hoeven we niet te vragen, dat was overduidelijk. Het hele weekend erna hebben ze allemaal nog steeds een lach van oor tot oor en wordt er naar hartenlust gespeeld met alle cadeaus. Vanwege privacyoverwegingen worden er geen foto’s van de kinderen van Villa Vlinders gedeeld. 


Stichting Vlinders zet zich in voor alle kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen. Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin. In Tiel staat een huis. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders als veilige plek en levensschool.


Meer informatie kun je vinden op:

www.stichtingvlinders.nl en https://www.facebook.com/Bijzondergoedmaurik0 reacties op "Persbericht van 6 december 2015"

Laat je naam achter. Je naam wordt eventueel een link naar de ingevulde website.

Deze informatie wordt niet gepubliceerd.