flexibilisering van technisch personeel
flexibilisering van technisch personeel

Stichting Haarwens

Categorie: Werkproces

Een fietstocht voor Stichting Haarwens


Kim Schurink en Demi van Bodengraven waren tijdelijk woonachtig en werkzaam in Lissabon. De meiden zagen het niet zitten om hun buitenlandse ervaring af te sluiten met een 3 uur durende vliegreis naar huis. 


Daarop besloten zij om het vliegtuig te verruilen voor de fiets. Een reis van maar liefst 2.800 kilometer op de fiets en dat voor een goed doel, Stichting Haarwensen. 


Zowel Kim als Demi hebben zelf haar gedoneerd en willen met deze fietsactie Stichting Haarwensen nog bekender maken. Zij willen zoveel mogelijk pruiken bij elkaar fietsen voor kinderen en jongeren met een ‘haarwens’.


Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van kaalhoofdigheid behoefte hebben aan een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen.


Het doel van Kim en Demi was om €5000 euro op te halen. Met dit bedrag kunnen er haarwerken aan zieke kinderen worden gegeven. Zowel particulieren als bedrijven konden sponsoren en ’t werkt nam deel aan deze actie. 

Kim en Demi hebben inmiddels de 2800 km erop zitten en zijn zaterdag 30 april, om 13:00 uur, veilig gearriveerd in Mijdrecht. 


Kim en Demi, gefeliciteerd met jullie fantastische prestatie en de geweldige opbrengst voor Stichting Haarwens. 


0 reacties op "Stichting Haarwens "

Laat je naam achter. Je naam wordt eventueel een link naar de ingevulde website.

Deze informatie wordt niet gepubliceerd.