flexibilisering van technisch personeel
flexibilisering van technisch personeel

OVER 'T WERKT


't werkt zorgt voor tijdelijke inzet van vakvolwassen NDO, elektrotechnisch en/of werktuigbouwkundig personeel. Wij nemen onze mensen aan voor de lange termijn. Dat wil zeggen dat we in ze investeren. We zorgen voor:

  • Opleiding en certificering
  • Brede praktijkervaring
  • Bedrijfskleding en beschermingsmiddelen
  • Het juiste (hand)gereedschap

Wat dat oplevert? Gemotiveerde en breed inzetbare medewerkers. Mannen waar u én wij van op aan kunnen. En die bereid zijn om een tandje bij te zetten als het nodig is. 


't Ontzorgt

De juiste mensen op de juiste plek én tijd, daar gaan we voor. Maar we gaan verder dan alleen de juiste persoon op tijd naar een opdrachtgever sturen. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen we ook de complete planning van de capaciteitszorg. En ja, dat betekent dat we echt dag en nacht voor ze klaarstaan. Dat we de werving en selectie verzorgen. En dat we met het oog op de toekomst soms gebruik maken van voorportaaldetachering.


Dus heeft u capaciteitsproblemen? Neem dan contact op met 't werkt.


MEDEWERKERS AAN 'T WOORD

Patrick

Patrick - Directeur/eigenaar

"Klantgericht met een hoog serviceniveau" heeft altijd mijn prioriteit gehad en omdat ik vond dat alles beter kon, ben ik in februari 2008, gewapend met een ondernemersplan de KvK binnengestapt. 't werkt B.V. was geboren."

Door een toenemende vraag naar flexibilisering is 't werkt uitgegroeid tot een technische dienstverlener waarbij "ontzorgen" het belangrijkste werkwoord is geworden. Wij bieden zowel tijdelijke als vaste medewerkers aan voor diverse functies in verschillende (technische) branches.

Marjolein - Financiële en salarisadministratie

Sinds juni 2015 ben ik werkzaam voor 't werkt B.V. In eerste instantie als projectadministrateur bij opdrachtgevers van 't werkt. Nadien heb ik plaatsgenomen op ons kantoor in Tiel ter ondersteuning van de financiële en salarisadministratie. Door het vertrek van een collega ben ik inmiddels verantwoordelijk voor  de gehele administratie van 't werkt.

Zoals elke administratieve medewerker zal beamen is het "zoek en oploswerk" het leukst om uit te voeren maar het "ontzorgen" van opdrachtgevers geeft dagelijks weer een voldaan gevoel. 't werkt is een klein en hecht team met korte communicatielijnen, no-nonsense en geen verassingen, daar houd ik van.
Sebastiaan
 - Resource manager

Danny – Resource Manager

Sinds 1 juli 2015 ben ik werkzaam als “Resource Manager” bij ‘t werkt B.V.
Als resource manager ben ik verantwoordelijk voor alle dagelijkse taken waarbij je kunt denken aan searchen en spreken van kandidaten, voorstellen maken naar onze opdrachtgevers, het maken van weekplanningen voor de inzet van medewerkers, contacten onderhouden met medewerkers en opdrachtgevers. 

Waarom het ’t werkt? ’t werkt is samengesteld uit een team van leuke collega’s welke ik, met mijn ambities, goed aanvul om zo onze medewerkers en opdrachtgevers nog beter te kunnen ontzorgen.  Vanuit mijn oude werkomgeving was er al veel contact met Patrick. Hierdoor was voor mij de keuze, om aan te sluiten bij het team vanzelfsprekend. Wat ik echt leuk vind aan ’t werkt? Het is een georganiseerde bende in de positieve zin van het woord.