flexibilisering van technisch personeel
flexibilisering van technisch personeel

Over 't werkt


't werkt zorgt voor tijdelijke inzet van vakvolwassen NDO, elektrotechnisch en/of werktuigbouwkundig personeel. Wij nemen onze mensen aan voor de lange termijn. Dat wil zeggen dat we in ze investeren. We zorgen voor:

  • Opleiding en certificering
  • Brede praktijkervaring
  • Bedrijfskleding en beschermingsmiddelen
  • Het juiste (hand)gereedschap

Wat dat oplevert? Gemotiveerde en breed inzetbare medewerkers. Mannen waar u én wij van op aan kunnen. En die bereid zijn om een tandje bij te zetten als het nodig is. 


't Ontzorgt

De juiste mensen op de juiste plek én tijd, daar gaan we voor. Maar we gaan verder dan alleen de juiste persoon op tijd naar een opdrachtgever sturen. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen we ook de complete planning van de capaciteitszorg. En ja, dat betekent dat we echt dag en nacht voor ze klaarstaan. Dat we de werving en selectie verzorgen. En dat we met het oog op de toekomst soms gebruik maken van voorportaaldetachering.


Dus heeft u capaciteitsproblemen? Neem dan contact op met 't werkt.


Medewerkers aan het woord

Patrick

Patrick - Directeur/eigenaar

"Klantgericht met een hoog serviceniveau" heeft altijd mijn prioriteit gehad en omdat ik vond dat alles beter kon, ben ik in februari 2008, gewapend met een ondernemersplan, de KvK binnengestapt. 't werkt B.V. was geboren."

Door een toenemende vraag naar flexibilisering is 't werkt uitgegroeid tot een technische dienstverlener waarbij "ontzorgen" het belangrijkste werkwoord is geworden. Wij bieden zowel tijdelijke als vaste medewerkers aan voor diverse functies in verschillende (technische) branches maar onze kernactiviteit is het Niet Destructief Onderzoek.

Danny - Resource Manager / mede eigenaar

Op 1 juli 2015 ben ik als "Resource Manager" gestart bij 't werkt B.V.
Als resource manager was ik verantwoordelijk voor alle dagelijkse taken waarbij je kunt denken aan rekruten en spreken van kandidaten, voorstellen maken naar onze opdrachtgevers, het maken van weekplanningen voor de inzet van medewerkers, contacten onderhouden met medewerkers en opdrachtgevers.


Sinds 1 januari 2018 ben ik mede-eigenaar van 't werkt. Patrick was op zoek naar een compagnon welke tevens het bedrijf overneemt zodra de tijd er rijp voor is. Gezien de kerntaken van 't werkt mij aanspreken, heb ik deze kans met beide handen aangenomen.

Waarom het 't werkt?  't werkt is samengesteld uit een team van leuke collega's welke ik, met mijn ambities, goed aanvul om zo onze medewerkers en opdrachtgevers nog beter te ontzorgen. Wat ik echt leuk vind aan 't werkt? Het is een georganiseerde bende in de positieve zin van het woord.

 - Resource manager

Suzanne - Administratief medewerker

Op 15 februari 2016 ben ik als 'leerling' administratief medewerker gestart bij 't werkt. Ik had totaal geen ervaring maar op één of andere manier zag 't werkt in de mij de collega die ik nu, anno 2019, ben geworden.


Als volleerd administratief- en loonadministratie -medewerker ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding en loonadministratie van EFFE uitzendbureau, het zusterbedrijf en 't werkt.


Met een leuke club collega's zijn we dagelijks actief om onze klanten te voorzien van de capaciteit die zij nodig hebben waarbij ik mijn steentje in de (loon) administratie bijdraag. Het verschil tussen een tevreden en ontevreden medewerker is groot maar het verschil zit hem in de kleine dingen. Zorg ervoor dat het salaris correct en tijdig wordt betaalt, dan heb je het grootste deel van de tevredenheid al bereikt.

Menno - assistent Administratief medewerker

In 2018 werd ik als stagiair "financieel administratief medewerker" aangenomen bij 't werkt B.V. in (toen nog) Tiel. Na mijn stage mocht ik terugkomen als vakantiekracht en nu, anno 2020, als vaste collega van een onwijs leuk en gezellig team.


Binnen 't werkt (en EFFE B.V.) word ik verantwoordelijk voor het boeken van in- en verkoopfacturen en zal ik zorg dragen voor een goede service naar zowel onze medewerkers als opdrachtgevers.

Omdat ik deze kans krijg ben ik zeer gedreven en gemotiveerd en ik ga me volledig inzetten om het huidige team te ontlasten in zijn/haar werkzaamheden.


Ik ga voor een mooie en langdurige toekomst binnen 't werkt B.V. en EFFE B.V. Wellicht komen we elkaar tegen, er is altijd ruimte voor een kop koffie.