flexibilisering van technisch personeel
flexibilisering van technisch personeel

Over 't werkt


't werkt zorgt voor tijdelijke inzet van vakvolwassen NDO, elektrotechnisch en/of werktuigbouwkundig personeel. Wij nemen onze mensen aan voor de lange termijn. Dat wil zeggen dat we in ze investeren. We zorgen voor:

  • Opleiding en certificering
  • Brede praktijkervaring
  • Bedrijfskleding en beschermingsmiddelen
  • Het juiste (hand)gereedschap

Wat dat oplevert? Gemotiveerde en breed inzetbare medewerkers. Mannen waar u én wij van op aan kunnen. En die bereid zijn om een tandje bij te zetten als het nodig is. 


't Ontzorgt

De juiste mensen op de juiste plek én tijd, daar gaan we voor. Maar we gaan verder dan alleen de juiste persoon op tijd naar een opdrachtgever sturen. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen we ook de complete planning van de capaciteitszorg. En ja, dat betekent dat we echt dag en nacht voor ze klaarstaan. Dat we de werving en selectie verzorgen. En dat we met het oog op de toekomst soms gebruik maken van voorportaaldetachering.


Dus heeft u capaciteitsproblemen? Neem dan contact op met 't werkt.


Medewerkers aan het woord

Danny - Directeur / eigenaar

Op 1 juli 2015 ben ik als "Resource Manager" gestart bij 't werkt B.V.

Als resource manager was ik verantwoordelijk voor alle dagelijkse taken waarbij je kunt denken aan rekruten en spreken van kandidaten, voorstellen maken naar onze opdrachtgevers, het maken van weekplanningen voor de inzet van medewerkers, contacten onderhouden met medewerkers en opdrachtgevers.


Sinds 1 januari 2018 ben ik mede-eigenaar van 't werkt. De eigenaar was op zoek naar een compagnon welke tevens het bedrijf overneemt zodra de tijd er rijp voor is. Gezien de kerntaken van 't werkt mij aanspreken, heb ik deze kans met beide handen aangenomen. 


Nu, 2021, is het dan eindelijk zover. De eigenaar van 't werkt treedt terug in de operationele sfeer waardoor ik vanaf heden zelf het bedrijf bestuur. We gaan er een nog mooier bedrijf van maken! Thijs - Resourcemanager

Ik ben al jaren verbonden met 't werkt. In 2015 ben ik gestart als trainee NDO waarna ik mijn carrière heb voortgezet bij 2 andere werkgevers. Tussentijds heb ik altijd contact gehouden met Danny. In 2020 kreeg ik de vraag of ik de functie van Resourcemanager willen vervullen en deze kans heb ik gepakt. Waarom? 
't werkt is een dienstverlener in hart en nieren. We ontzorgen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk en als we een keer  "nee" moeten verkopen, doen we dat letterlijk met pijn in onze buik. En zo hoort het een dienstverlener ook te acteren. 

Momenteel bekleed ik dus de functie van Resourcemanager. Ik ben verantwoordelijk  voor alle collega's in de buitendienst maar daarnaast coördineer ik het wagenpark en de accomodaties voor buitenlandse collega's. 

Suzanne - (Loon) administratief medewerker

Op 15 februari 2016 ben ik als 'leerling' administratief medewerker gestart bij 't werkt. Nu, anno 2021, ben ik een volleerd (loon)administratief medewerker en verantwoordelijk voor de boekhouding en loonadministratie van 't werkt. 


Met een leuke club collega's zijn we dagelijks actief om onze klanten te voorzien van de capaciteit die zij nodig hebben waarbij ik mijn steentje in de (loon) administratie bijdraag. Het verschil tussen een tevreden en ontevreden medewerker is groot maar het verschil zit hem in de kleine dingen. Zorg ervoor dat het salaris correct en tijdig wordt betaalt, dan heb je het grootste deel van de tevredenheid al bereikt.Menno - Administratief medewerker

In 2018 werd ik als stagiair "administratief medewerker" aangenomen bij 't werkt B.V. Na mijn stage mocht ik terugkomen als vakantiekracht en nu, anno 2021, ben ik verantwoordelijk voor de gehele administratie van 't werkt B.V.  


Binnen 't werkt ben ik verantwoordelijk voor het boeken van in- en verkoopfacturen en draag ik de zorg voor alle voorbereidingen van kwartaal rapportages en de jaarrekening. Tevens sta ik garant voor een goede service naar zowel onze medewerkers als opdrachtgevers.


Wellicht komen we elkaar tegen, er is altijd ruimte voor een kop koffie.